5 Trends voor pumps najaar 2011

Het najaar komt er weer aan. De slippertjes, jurkjes en topjes kunnen helaas weer de kast in. Als ze er deze zomer überhaupt al uit zijn geweest.  Niet getreurd, de overgang van de zomer naar de herfst betekent natuurlijk weer een nieuwe collectie aan kleding, sjaals en schoenen. Maar wat kunnen we dit najaar verwachten? Hieronder de 5 trends voor pumps dit najaar.

1. Hoge pumps

Veel last van je voeten door die hoge pumps? Dat wordt oefenen! Want hoge pumps blijven namelijk ook dit najaar in het modebeeld. Ze zien er immers iedere keer wel weer geweldig uit.

2. Sleehakken

Naast de naaldhakken, zijn de sleehakken ook hot dit najaar. Gelukkig loopt dit een stuk gemakkelijker en kun je het hierop langer volhouden. Mocht je snel last hebben van je voeten, maar wil je er toch modieus uitzien, dan zijn de sleehakken ideaal voor jou.

3. Veterpumps

De stoere veterpumps van vorig jaar mogen ook dit najaar nog. De veterpumps vind je in vele verschillende soorten met verschillende hakjes. Perfect voor een wat meer casual look.

4. Huidkleurige pumps

Afgelopen lente waren ze al in en ook deze herfst kun je ze blijven dragen. De huidkleurige pumps, ook wel nude pumps genoemd, doen je benen langer lijken. Deze pumps kun je goed matchen met een stoere jeans, vlotte blazer en een fleurige arafat sjaal.

5. Glitter pumps

Als laatste trend  voor dit najaar zijn er de glitter pumps. Vooral gouden pumps of zilveren pumps met glitters doen het goed deze herfst. Met name geschikt voor chiquere gelegenheden.