Coole pumps zijn goedkoop…en saaie pumps zijn wat duurder

Dankzij sites als www.goedkope-pumps.nl weet heel Nederland natuurlijk dat pumps niet duur hoeven te zijn. Daarom houden we de prijzen van alle online pumps in Nederland nauwlettend in de gaten. En wat blijkt…de coolste pumps zijn juist het goedkoopst! Maar hoe zit dat dan?

Groene pumps goedkoopst

We hebben onlangs een peilstok gestoken in de prijzen van alle pumps en gekeken naar kleuren. Nu het officieel zomer is en je hoe dan ook naar buiten wil op pumps, spelen vrolijke kleuren een belangrijke rol. En wat blijkt? Groene pumps zijn het goedkoopst met een gemiddelde prijs van € 84,20 terwijl in Nederland een gemiddeld paar pumps al zo’n € 93,55 kost(geen nood, wij hebben ook al pumps vanaf € 15,-). Naast groen, blijkt uit ons onderzoek, rode en roze pumps scherper geprijsd met respectievelijk € 86,87 en € 85,68 per paar.

Stijlvollere pumps iets duurder

Verder blijkt uit ons onderzoek dat alle populaire kleuren die je het hele jaar draagt, ook wat meer aan de prijs zijn. Waar Beige de duurste kleur is met € 98,36 per paar, zijn de klassieke zwarte pumps en witte pumps toch iets duurder dan gemiddeld. Maar ja, mooie pumps mogen natuurlijk niet ontbreken in je verzameling.

Online shoppen voor pumps

Zoals blijkt zitten er nog best wel wat verschillen in het online aanbod van pumps in Nederland. Het loont dan ook de moeite om goed rond te kijken bij de verschillende webwinkels. Maar ja, daar moet je maar zin in hebben. Gelukkig heeft Goedkope-Pumps.nl alle pumps in Nederland al voor je op een rij gezet.