Naar buiten met die voetjes!

Ja, het is weer tijd om je voeten een verwenbeurtje te geven. Een scrubje, crèmepje, gevijlde en gelakte nageltjes en klaar is kees! En de lakjes mogen in alle kleuren, want zoals de modebladen overduidelijk laten zien: in het voorjaar 2012 en in de zomer 2012 gaan we kleur bekennen!

Trends

Is dat dan niet eng? Nee. Bij die azuurblauw gelakte nageltjes staan die rode pumps (liefst met een peep-toe) echt fantastisch onder die oude blauwe skinny jeans van afgelopen jaar. Of wat dacht je van een fancy french manicure voor op de teentjes met een sexy zwarte naaldhak? Deze klassieker hoort iedere modebewuste schoenliefhebster in haar inloopkast te hebben staan.

Nog meer trends

Erg schattig ook -en dé trend van dit seizoen- zijn de printjes die we op de pumps terugvinden. Bloemen, bloemen, bloemen, tijgerprintjes en de afbeelding van andere beestenvelletjes, het mag allemaal. Bij deze fantastische pumps zorg je er voor dat dit de eyecatcher is van je hele outfit. Dus je kleding hou je basic en de pumps springen eruit. We houden ervan!

In geur en kleur

De vrouw van deze tijd heeft toch minimaal 5 kleuren in haar kast staan zodat ze altijd kan mixen en matchen. Roze pumps, blauwe pumps,  paarse pumps en witte pumps… Voor iedere portemonnee een haalbaar streven. Even geen zin in een pump? Kies dan voor vrolijk gekleurde slippers en geniet van het lekkere weer!

Liefs,

Marieke